Intex - Pro

Телефон:

+380 (382) 74-32-98 +380 (50) 376-05-96

Адрес:

29000, Украина, Хмельницкий, ул. Пилотская, 14

  • Решения

    мы подробно узучаем деятельность наших клиентов, а также структурируем и анализируем полученную информацию

    Читать далее
  • Поддержка

    у нас работают талантливые профессионалы, обладающие доскональными знаниями в сфере информационных технологий

    Читать далее
  • Результат

     мы ручаемся за свою работу, всегда нацелены на стопроцентный результат и знаем, как его достигнуть!

    Читать далее

Бизнес в Арго

tjcompany.ru - новостной портал

Як розробити маркетингову стратегію для ресторану

для, ресторану, стратегію

Кожен бізнес вимагає стратегії маркетингу. Ресторани не є винятком. Насправді, деякі можуть заперечити, що ресторани повинні боротися за кожного клієнта, навіть більше, ніж роздрібні магазини. У маркетингу вашого ресторану, ви ознайомитеся з вашим цільовим клієнтом, вашими конкурентами, методами побудови бренду і рекламними можливостями.

Виявіть і дізнайтеся про ваш цільовий ринок. Кожен ресторан приваблює певну групу людей. Місцевий ресторан швидкого харчування привертає інший ринок, ніж висококласний ресторан, що пропонує винні списки і ікру. Розробка маркетингового плану вимагає від вас, щоб мати знання про вашу цільової аудиторії. Проведіть брендінг території. Дослідіть речі, такі як потреби і бажання своїх клієнтів, чому вони роблять їх вибір, щоб поїсти поза домом, і що вони будуть платити за вечерю.


Дослідження конкуренції. Для того, щоб протистояти жорсткій конкуренції для відвідувачів, ресторан повинен знати, що інші установи пропонують. Знайте свої сильні і слабкі сторони, а також причини їх обідають лояльні до заснування. Ваш власний ресторан, можливо, доведеться вжити заходів, щоб поліпшити ваші слабкі сторони, щоб залучити клієнтів з інших установ. Визначте, що ви можете зробити, щоб зробити свій ресторан виділитися на тлі конкурентів або що ви вже робите, що робить ваш ресторан відрізняється.

Створіть свій бренд. Ваш бренд є ваша репутація, і вона являє собою загальне очікування клієнта, коли вони входять в ваше установа. Для того, щоб побудувати свій бренд, ви повинні зміцнити свою репутацію. Deliver свої обіцянки; задовольнити і перевершити очікування ваших клієнтів послідовно. Якість, вражає обслуговування клієнтів є кращим способом, щоб побудувати свій бренд.

Оновлення меню. Щороку або близько того, ви повинні перейти в меню і визначити, що продається добре, а що потребує оновлення. Може бути, є група людей, не добираючи свій ресторан через вашого вибору меню. Визначте, якщо є варіанти меню, які можна додавати, видаляти або пропонують, щоб заманити в новий бізнес. Публікуйте ваші нові пропозиції меню для заохочення постійних клієнтів повернутися і нових клієнтів, щоб ризикувати, щоб спробувати свій ресторан.

Створення маркетингових і рекламних можливостей. Багато готелів / мотелів дозволяють ресторани, щоб залишити меню і купони в номерах і лобі районів. Якщо ваш ресторан знаходиться поруч з конференц-центром, максимізувати можливості для бізнесу під час подій, залишивши меню і купони або спонсором заходу.

Пропозиція подарункові сертифікати є маркетингова стратегія сама по собі, так як одна людина купує сертифікат для того, щоб інший, щоб відвідати ваш ресторан. Зразки Пропозиція Entrée в жвавих місцях, щоб спонукати голодних гостей, щоб відвідати ваш ресторан. Запуск через спеціальні місцеві видання з купонами для нових продуктів, або доларів від безкоштовних продуктів з покупкою. Крім того, введіть свій ресторан в конкурсах через журнали, газети та інших організацій-спонсорів.

Стати активним членом спільноти. Забезпечити харчування в притулках і знижки в некомерційні організації. Пропозиція по збору коштів ночі в вашому ресторані, з відсотком продажів збирається місцевої групи / організації. Пропонують знижки для підприємців, які працюють в цьому районі. Цей тип суспільних відносин може створити шум про ресторан, який залучає нових клієнтів.

 

Информация для вашего бизнеса